Deze korte reizen zijn samengesteld rond een bepaald thema of rond een uniek evenement. ACSI Kampeerreizen bezoekt de Italiaanse opera, neemt u mee langs wijngaarden en is aanwezig bij het grootste evenement van Schotland, de Royal Edinburgh Military Tattoo.

Met deze reizen maken wij ervaringen mogelijk waar u misschien al jaren van droomt maar die nog niet uitgekomen zijn. Geniet van het unieke dat de wereld u te bieden heeft.

Lees verder


Kort en krachtig 

Zin om binnenkort op reis te gaan? Dat kan met een Rondreis Thema. De duur van de reizen zijn met opzet relatief kort, zodat u niet gebonden bent aan de zomervakantie. ACSI speelt met Rondreis Thema ook in op de actualiteit. Gedurende het jaar kunnen er diverse reizen bijkomen. Houd de website in de gaten of word abonnee van onze gratis nieuwsbrief.

Praktisch

Een korte voorbereidingstijd is geen enkel bezwaar, want wij hebben alles al voor u geregeld. Van toegangskaarten tot eventuele overtochten. Daarnaast gaan onze ervaren reisleiders met u mee, dus ook ter plekke hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Onderweg kunt u gebruik maken van het routeboek, boordevol tips en praktische informatie over de gebieden die u doorkruist. Want hoewel het thema centraal staat, wilt u de overige hoogtepunten natuurlijk niet missen. Kortom: Een Rondreis Thema biedt u de vertrouwde ACSI-kwaliteit in een nieuw jasje.

U kunt de reizen rangschikken door een reiscriterium te kiezen in het keuzemenu. Ook kunt u in de groene balk op een reiscriterium klikken. Bij het gekozen criterium verschijnt een wit driehoekje in de balk.

 = Vertrekgarantie
 = Internationale reisgroepen

Legenda :
Beschikbaar Vol Op aanvraag Reeds vertrokken  
Sorteer op: