Geniet van de zon, ook in de winter!

Overwinteren

Een heerlijke temperatuur en een prachtig zonnetje. De winterzonreizen van ACSI Kampeerreizen zijn de ideale mogelijkheden om het koude jaargetijde te vermijden. Reis mee naar Spanje, Portugal of Marokko en geniet van een heerlijke vakantie in de winter en een flinke dosis vitamine D.

Algarve - Coto Doñana

Algarve Oost en West

Reisduur: 46 dagen
Vertrek: woe. 7 febr. 2018
Afstand: ca. 2500 km (Tours - Salamanca)
Vanaf: € 1.035,- per persoon

Geniet van de gemoedelijkheid, het leven van alledag aan de Algarve: de grillig gevormde kust en gezellige vissersplaatsjes. Voeg daarbij het unieke El Rocío met zijn zanderige straatjes en witte huizen: machtig mooi!

Lees meer

Costa Azahar

Spaanse Costa - Azahar

Reisduur: 38 dagen
vertrek: zo. 11 febr. 2018
Afstand: ca. 940 km (Dardilly-Benicàssim)
Vanaf: € 999,- per persoon

De oranjebloesemkust is vanwege het aangename klimaat en de goede voorzieningen een geliefde plek om te overwinteren. Het achterland biedt een uitdagende mix van cultuur en natuur.

Lees meer

Andalusië

Andalusië - Algarve

Reisduur: 39 dagen
Vertrek: di. 6 febr. 2018
Afstand: ca. 2570 km (Lyon – Aranjuez)
Vanaf € 1.388,- p.p.

Een verblijf van een week aan de Costa Azahar en een week aan de schitterende stranden aan de Costa de Luz, in combinatie met een rondreis door het authentieke Andalusië. U ontdekt de ziel en het hart van het echte Moorse Spanje.

Lees meer

Zuid-Oost Spanje

Zuid-Spanje

Reisduur: 39 dagen
Vertrek:  woe. 7 febr. 2018
Afstand: ca. 1650 km (Lyon – Peñiscola) 

Vanaf: € 1.045,- p.p.  per persoon

U verblijft drie maal een hele week op aangename overwinteringslocaties aan de Costa’s en één week in het boeiende binnenland van de Llevant. Met een afwisselend excursieprogramma een ideale balans tussen ontspanning en cultuur.

Lees meer

Marokko

Algarve

Reisduur: 42 dagen
Vertrek: zo. 11 febr. 2018
Afstand: ca. 3650 km (La Carlota – Tarifa)
Vanaf € 1.620,- p.p.

Overwinteren in Marokko. Maak een droomreis door het sprookjesachtige land van 1001 nacht! De reis begint in Andalusië. U kunt zo aanhaken als u al in Zuid-Spanje of Portugal aan het overwinteren bent!

Lees meer