ACSI Campingtours-app

Op pad met gedetailleerde reisinformatie!

ACSI Kampeerreizen zorgt ervoor dat u gemakkelijk op de juiste bestemming komt met de digitale reisservice-app. Door de diverse heldere, overzichtelijke kaarten via google-maps wordt het een fluitje van een cent om de ritten te voltooien.

Praktische informatie

Wij vinden het belangrijk dat u weet wat te doen in het land waar u heen reist. Daarom staat onze digitale reisservice-app ook vol handige informatie als nuttige adressen, brandstof, verkeersvoorschriften, valuta en grensformaliteiten. Zo bent u goed voorbereid op het land en de regio’s waar u komt tijdens uw kampeerreis.

Routekaarten

In onze digitale reisservice-app vindt u gedetailleerde routekaarten, waarop in kleur alle te rijden routes zijn uitgewerkt. De dag vóór de reisdag is uw reisservice-app een belangrijke basis voor de routebespreking, waarbij de reisleiding aanvullende informatie geeft om ervoor te zorgen dat u probleemloos op de volgende camping arriveert. Hierbij geven zij ook tips voor onderweg, bijvoorbeeld een verborgen picknickplek, een mooi kasteel of een wonderschoon stukje natuur met prachtig uitzicht: zeker de moeite waard om even te stoppen!

Reisgids

Boekt u een Rondreis Plus of een Winterzonreis, dan krijgt u daarnaast nog een reisgids cadeau. Hierin vindt u nóg meer informatie over het land en de bestemming van uw keuze. De meeste reisgidsen die ACSI Kampeerreizen gebruikt zijn Capitool reisgidsen die bekend staan om hun volledigheid en mooie afbeeldingen.

U ziet het, vollediger kunt u niet geïnformeerd worden. Dat is ACSI Kampeerreizen!