ACSI Inspiratiemarkt

Meld u nu aan!

Bent u geïnteresseerd in onze kampeerreizen, maar kent u ons kampeerreisproduct nog niet zo goed? Of wilt u graag meer weten over de reis die u heeft uitgezocht? Kom dan naar de geheel vrijblijvende ACSI Inspiratiemarkt op zondag 29 september en maak kennis met deze bijzondere manier van vakantie vieren.

Onze reisleiders vertellen u enthousiast over de reizen die we op het programma hebben staan. Iedere reis is een uitstekende mix van individuele vrijheid en de voordelen van een groepsreis.

De ACSI Inspiratiemarkt vindt plaats in ons kantoor in Andelst. Lekker centraal in het land, aan de A15 tussen Nijmegen/Arnhem en Tiel. Dé gelegenheid om kennis te maken met ACSI Kampeerreizen.

Bekijk het programma

Laat u inspireren op 29 september!

U bent van harte welkom op de ACSI Inspiratiemarkt op zondag 29 september 2019. Hij valt extra vroeg dit jaar, zodat u ruim op tijd kunt beginnen met het vinden van uw droomreis!

Op deze dag presenteren we het ACSI Kampeerreizen-aanbod voor 2020. Bekijk in het programma welke presentaties u graag wilt bijwonen. Aan de hand daarvan kunt u zich aanmelden voor de ochtend (10.00 - 13.30), de middag (14.00 - 16.30) of voor de gehele dag. Voor alle aanwezigen hebben we een gratis lunch met lekkere broodjes beschikbaar. Zien we u dan?

(Bent u helaas verhinderd op 29 september? Geen zorgen! In november organiseren we ook een ACSI Inspiratiemarkt. Daar later meer over!)

Ja, ik meld me aan!

Een cadeau voor snelle beslissers

Heeft u de perfecte reis gevonden tijdens de ACSI Inspiratiemarkt? En wilt u zeker zijn van een plekje? Boek dan meteen op deze dag! Want voor de snelle beslissers hebben we een leuk extraatje dat u die dag mee naar huis kunt nemen:

Omnia Campingoven t.w.v. € 49,90.

De Omnia Campingoven is een klein oventje waarmee u gemakkelijk heerlijke ovenschotels, broodjes en andere gerechten op tafel kunt toveren.