Reünie- en Infodagen

Infodagen

De ACSI Infodagen zijn bedoeld voor geïnteresseerden die ons reisproduct nog niet zo goed kennen. Op diverse data in november verwelkomen wij geïnteresseerden op ons kantoor om u kennis te laten maken met een bijzondere manier van vakantie vieren en om u uitgebreid te informeren over ons reisaanbod.

Reisleiders vertellen u enthousiast over alle kampeerreizen die ACSI aanbiedt. Dat doen ze op een heel ongedwongen manier en met veel kennis van zaken.

Misschien denkt u wel dat een kampeerreis op de ACSI-manier niets voor u is. Dat dachten meer mensen toen ze voor de eerste keer met ACSI kennismaakten. Een uitstekende mix van individuele vrijheid en de voordelen van een groepsreis heeft menigeen doen besluiten die ACSI-drempel te nemen. U krijgt waar voor uw geld en het groot aantal mensen dat al jaren een caravan- of camperreis bij ACSI boekt, bewijst dat.

Voor u is dit de gelegenheid om kennis te maken met ACSI.

Reüniedagen

Heeft u in 2018 uw vakantie gevierd met ACSI? Dan wordt u uitgenodigd voor een van de ACSI Reüniedagen die van 2 tot en met 5 november 2018 plaatsvinden.

Als locatie is in 2018 wederom gekozen voor Burgers' Zoo in Arnhem. Het officiële programma begint om 13.30 uur in het safarirestaurant van het Burgers' Bush conferentiecentrum. Hier heeft u een weerzien met uw medereizigers, de reisleiding en mogelijk nog oude bekenden van vorige reizen.

Reisleiders geven bij de infostandjes informatie over de reizen in 2019. Gelegenheid genoeg om herinneringen op te halen en nieuwe plannen te smeden. De dag wordt afgesloten met een heerlijk warm buffet.

Maar u kunt deze dag nog een extra invulling geven: Op vertoon van de speciale entreekaart die u van ons ontvangt, kunt u al vanaf 09.00 uur 's morgens Burgers' Zoo inclusief het safaripark en de overdekte attracties Bush, Desert en Ocean bezoeken.