ACSI Kampeerreizen Reüniedagen 2013

De ACSI Kampeerreizen Reüniedagen 2013 zijn weer drukbezocht. Van 1 t/m 4 november troffen reisgenoten elkaar weer voor een gezellig weerzien. Eer werden herinneringen opgehaald en menigeen maakte ter plaatse nieuwe reisplannen. Zoals ieder jaar was dierenpark Burgers’ Zoo in Arnhem het decor van de reünie. Het was dan ook beregezellig.

“Wow, wat een mooi filmpje heb je gemaakt!” roept een kampeerder enthousiast tegen zijn reisgenoot Thera. Geïnteresseerd kijkt hij verder, vergezeld door drie andere groepsgenoten. Thera heeft met haar man Jan deelgenomen aan de kampeerreis Rail Away Italië-Frankrijk. Ze heeft de film zelf gemonteerd. “Ik heb maar 5 kopietjes gemaakt, maar ze zijn allemaal al vergeven!” Jan en Thera zijn vol lof over de georganiseerde kampeervakantie. “Alles was mooi aan de reis.”

Gerard en Wilma zijn ruim 5 weken naar het sprookjesachtige Marokko geweest met ACSI Kampeerreizen. De reis heeft een diepe indruk op hen achtergelaten. Ze halen dan ook veel herinneringen op met hun groepsgenoten. “Deze reüniedag is erg gezellig, we zien veel reisgenoten terug en kletsen over hoe het met iedereen is gegaan de afgelopen tijd.”

Even verderop zit het reisgezelschap van Egbert en Elly de Lannoy. Terwijl Elly gezellig met haar reisgenoten aan tafel kletst, is Egbert bij 1 van de reisstands aan het kijken. Na hun ervaringen met de reis Royal Edinburgh-Highland Games is hij laaiend enthousiast geworden over de georganiseerde reizen van ACSI Kampeerreizen. “Noordkaap-Lofoten lijkt me wel wat. Maar dan moet ik eerst Elly overhalen om mee te gaan!”lacht Egbert.

Om de vakantiesfeer tot de laatste minuut vast te houden werd de dag afgesloten met een Mexicaans diner.

Hopelijk zien we u volgend jaar ook (weer) op één van onze Reüniedagen!

Nieuwsgierig naar de verhalen van de genoemde reizigers? Lees ze hier!

  • 46 kampeerreizen met caravan, camper of alleen de auto 
  • Verrassende en gevarieerde excursies
  • ACSI Kampeerreizen is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen en bij de Vereniging van ANVR-Reisorganisatoren. Meer info

     
  • ACSI Kampeerreizen is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Meer info

     
  • ACSI Kampeerreizen is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Meer info