Beter leren fotograferen

Wilt u graag beter leren fotograferen? Vink Academy kan daarbij helpen. De visie van fotograaf Laura Vink is dat iedereen betere foto’s kan maken. Daarom deelt ze haar kennis op vinkacademy.nl. Op deze site staan zo’n tweehonderd artikelen boordevol handige fotografietips. Laura geeft met regelmaat ook inspirerende webinars. En met de leerzame nieuwsbrief blijft u op de hoogte van het laatste fotografienieuws én ontvangt u enkele gratis eBooks, zoals het eBook 'Alles over Scherptediepte'.

Boek voor reisfotografen

De foto's van Laura stonden onder andere al in National Geographic en ze heeft twee boek geschreven. Haar laatste boek heet 'Reisfotografie - explore discover capture'. Of u nu naar Schiermonnikoog, Zweden of Zuid-Spanje gaat: dit boek is voor iedereen die mooie foto’s op reis wil maken. Met 408 pagina's is dit het dikste boek over reisfotografie dat vol staat met handige en leerzame tips, verhalen uit de praktijk en prachtige foto’s. U leest hierin over de verschillende onderwerpen waar u op reis mee te maken krijgt, zoals het fotograferen van landschappen, steden, dieren, natuur, cultuur en mensen. Ook gaat het boek uitgebreid in op de voorbereiding, de bescherming van uw apparatuur onderweg en wat te doen met alle foto’s als u weer terug bent van vakantie.

Online cursus voor spiegelreflex- en systeemcamera

Wie meer uit z’n spiegelreflex- of systeemcamera wil halen, volgt de online fotografiecursus 'Nooit Meer Op De Automatische Stand Fotograferen' van Vink Academy. Aan de hand van video’s, opdrachten en het gelijknamige cursusboek leert u precies welke instelling u nodig heeft in welke situatie. Dat betekent geen foto’s meer die te donker, te licht of onscherp zijn. Of waarbij u net het moment miste omdat u de camera nog aan instellen was! Omdat u de cursus in eigen tempo volgt en Laura alles duidelijk en helder uitlegt, is dit een echte aanrader.

Win een online cursus

Bezoekt u de ACSI Infodagen in november en boekt u een reis tijdens een van deze dagen? Dan maakt u kans op een online cursus van Vink Academy!