• 44 kampeerreizen met caravan, camper of alleen de auto 
  • Verrassende en gevarieerde excursies
  • ACSI Kampeerreizen is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen en bij de Vereniging van ANVR-Reisorganisatoren. Meer info

     
  • ACSI Kampeerreizen is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Meer info

     
  • ACSI Kampeerreizen is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Meer info

     

Georganiseerde camperreizen

Droomt u nu al een tijdje van het maken van een mooie camperreis? Dan bent u bij ACSI Kampeerreizen aan het goede adres. Reis in alle vrijheid het avontuur tegemoet, maar wel met zekerheid en een veilig gevoel. ACSI biedt georganiseerde rondreizen aan voor mensen met een eigen camper. Maar ook als u zelf geen camper heeft, kunt u gewoon met ons mee. U kunt namelijk bij Mobil Rent voordelig terecht voor een huurcamper. Er zijn veel campers te huur, van groot tot klein en van uitgebreid tot ‘basic’. Ideaal voor de beginnende camperaar om deze manier van vakantievieren eens te proberen.

Met de camper op de mooiste bestemmingen

De mooie routes, uitstekende campings, leuke excursies en gezelligheid van onze groepsreizen zorgen voor een kampeervakantie die u nooit meer zult vergeten! Een camper is hier een uitermate fijn en geschikt vervoersmiddel voor. Reizen met een camper biedt u veel bewegingsvrijheid, zowel op de weg als op de camping. Waar kunt u allemaal naartoe?

Afrika

Camperrondreis: juiste mix van natuur, cultuur en ontspanning

Onze kampeerreizen hebben een gevarieerd programma. De camperrondreizen zijn tot in de puntjes geregeld waardoor u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Zo geniet u zonder zorgen van uw vakantie. De kampeerreizen worden begeleid door reisleiders. Zij zijn zeer ervaren en bekend met het gebied waar u een rondreis gaat maken. Wanneer u deelneemt aan een van onze groepsreizen komt u gegarandeerd langs de mooiste hotspots van het gebied.

Vooral voor onze ‘Rondreis Plus’-reizen is de camper ideaal. Tijdens deze reizen verblijft u hooguit drie tot vier dagen op dezelfde camping. Wanneer u met de camper op pad bent, hoeft u zich niet telkens uitgebreid te installeren op de camping; u zet gewoon uw camper op uw plek neer en u bent snel klaar voor verblijf én weer voor vertrek. Dat betekent dat u meer tijd over hebt om te genieten van uw vakantie.

Tijdens de excursies hoeft u uw camper niet mee te nemen. U wordt gewoon opgehaald door een comfortabele touringcar of u reist met een ander vervoermiddel, bijvoorbeeld de trein, een jeep, een boot of zelfs de rug van een kameel. Wel zo handig!

Groepsgevoel én individuele vrijheid

Een camper geeft u ook de nodige privacy. Onze camperreizen zijn een goede mix van groepsgevoel en individuele vrijheid. Wij zien graag dat er leuke contacten ontstaan tussen gelijkgestemden, kampeerliefhebbers dus, maar we begrijpen het belang van privacy. In uw camper kunt u u gemakkelijk even terugtrekken, koken of wellicht een douche nemen.

Deskundige reisleiders voor de perfect georganiseerde reis

Tijdens onze rondreizen kunt u genieten van een onbezorgde kampeervakantie. Onze ervaren en deskundige reisleiders zorgen er verder voor dat het u tijdens uw camperreis aan niets ontbreekt. Het zijn echtparen die zorgvuldig zijn geselecteerd en een interne opleiding hebben genoten. Eventuele organisatorische problemen worden doortastend en zeer snel opgelost. Naast het regelen van praktische zaken kan de reisleiding u ook wijzen op unieke bezienswaardigheden en geven zij aanvullende informatie over de camperreis naar de volgende bestemming of excursie.

Boek een van onze kampeerreizen en combineer de gezelligheid van een groepsreis met het gemak van uw camper. Al onze reizen zijn geschikt voor campers. Kijk snel welke het beste bij u past en ontdek uw ideale camperreis.

Twijfelt u nog of wilt u nog meer informatie? Kijk gerust op onze site vol foto’s en reisverhalen.

Ontdek alle camperreizen