Georganiseerde groepsreizen

Vindt u het leuk om samen met andere kampeerders nieuwe gebieden te ontdekken en om in groepsverband kennis te maken met andere landen en culturen? Dan vindt u bij ACSI Kampeerreizen uw ideale vakantie. Onze georganiseerde groepsreizen hebben de mooiste bestemmingen in zowel Europa als (ver) daarbuiten. Avontuurlijk en ontdekkend, maar wel met zekerheid en een veilig gevoel.

Deelnemen aan één van onze groepsreizen heeft vele voordelen. Met uw eigen camper of caravan reist u over de mooiste routes, u verblijft op uitstekende campings en u profiteert van de deskundigheid van de ervaren reisleiders. Regelmatig nemen zij u mee op leuke excursies en vertellen zij u over de bezienswaardigheden in het gebied. ACSI groepsreizen beschikken over een unieke combinatie tussen het gemak en de gezelligheid van het reizen in een groep en voldoende privacy en tijd voor uzelf.

Wat is uw droombestemming?

Met ACSI groepsreizen kunt u dus kiezen uit een groot aantal bestemmingen. Voor de meeste groepsreizen kunt u uw eigen camper of caravan gewoon meenemen, enkel voor sommige groepsreizen buiten Europa staat bij aankomst een camper voor u klaar. Onderstaand een overzicht van de landen die u met één van onze groepsreizen kunt bezoeken.

Groepsreizen Europa

Albanië Griekenland Montenegro Slovenië
Balkan Groot-Brittannië Nederland Slowakije
Baltische staten Hongarije Noorwegen Spanje
België Ierland Oostenrijk Tsjechië
Bosnië-Herzegovina IJsland Polen Verenigd Koninkrijk
Bulgarije Italië Portugal Wales
Denemarken Kroatië Roemenië Zweden
Duitsland Letland Rusland Zwitserland
Engeland Litouwen Scandinavië
Estland Macedonië Schotland
Frankrijk Malta Servië

Groepsreizen Afrika

Botswana Zimbabwe
Marokko Zuid-Afrika
Namibië

Groepsreizen Amerika

Cuba

Wat kunt u verwachten tijdens onze reizen?

De ACSI Kampeerreizen beginnen altijd op een centraal punt. Daar maakt u kennis met de reisleiding en met uw reisgenoten. Vanaf daar gaat u op pad naar uw (eerste) bestemming. Tijdens de reis verblijft u op de mooiste, door ACSI geselecteerde, campings waar u kunt genieten van het gezelschap van de reisgroep maar waar u eveneens voldoende privacy heeft.

Overdag worden er excursies georganiseerd, variërend van een sportieve wandeling door de bergen tot een bezoek aan een museum in de stad. Uw reisleiding maakt u wegwijs en regelmatig wordt de dag afgesloten met een gezamenlijke maaltijd of een gezellige borrel op de camping. Geen van deze activiteiten zijn verplicht, maar voor een optimale beleving van uw vakantie raden wij u de excursies van harte aan. Na de reis organiseert ACSI, voor iedereen die dit wil, reüniedagen zodat u met uw reisgenoten nog eens na kunt praten over uw bijzondere vakantie.

Groepsreizen met veel vrijheid en aandacht voor ieder individu

Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar ook tijdens onze groepsreizen heeft u als deelnemer veel individuele vrijheid. De groepsreizen zijn uiteraard tot in de puntjes geregeld, maar binnen de planning is er ruimte voor ieder individu. Regelmatig zijn er ‘vrije dagen’ die u zelf in kunt vullen en uiteraard wordt uw privacy door iedereen gerespecteerd.

De gezelligheid van de reisgroep is nooit ver weg, maar wordt u door ons niet opgedrongen. Wij zien graag dat er leuke contacten ontstaan tussen gelijkgestemden, kampeerliefhebbers dus, maar we begrijpen het belang van privacy. In uw camper of caravan kunt u zich dus gemakkelijk even terugtrekken om tot rust te komen. En voor een groot gedeelte van het programma bepaalt u eveneens zelf of u hier aan deel wenst te nemen.

Deskundige reisleiding voor iedere groepsreis

Eén van de grootste voordelen van onze groepsreizen, is de ervaren en deskundige reisleiding. Zij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt tijdens uw kampeerreis. De reisleiding bestaat uit een zorgvuldig geselecteerd echtpaar met veel kampeerervaring en veel bekendheid met het gebied waar u een rondreis gaat maken. Daarnaast hebben zij vanuit ACSI een interne opleiding gehad tot reisleider en bovenal vinden zij het leuk om u wegwijs te maken tijdens de reis.

De reisleiding zorgt ervoor dat u nog meer kunt genieten van de groepsreizen. Veel praktische zaken worden door hen geregeld en tijdens de reis kunnen zij u natuurlijk wijzen op unieke bezienswaardigheden en geven zij aanvullende informatie over de tocht naar de volgende bestemming of excursie.

Welke groepsreis past het beste bij u?

Iedereen is verschillend en dus denkt ook iedereen anders over zijn of haar droomvakantie. Onze camper- en caravangroepsreizen zijn allemaal anders van aard. Met onze Rondreis Plus trekt u door een grote regio en bezoekt u alle plekken waar u moet zijn geweest. Deinst u niet terug voor een wandel- of fietstocht? Met een Rondreis Sportief ontdekt u de mooiste gebieden op een sportieve manier.

Blijft u liever wat langer op dezelfde camping? Kiest u dan voor een Verblijf Plus-reis waarbij u langere tijd in hetzelfde gebied verblijft, maar door middel van vele excursies wel alle facetten van de streek leert kennen. Vertrekt u in de wintermaanden liever naar de Zuid-Europese zon? Op onze Winterzonreizen verblijft u op plekken aan de Middellandse Zee die in de zomer zeer in trek zijn bij toeristen, maar waar u nu juist in alle rust kunt genieten van de zon.

Ontdek alle groepsreizen

  • De mooiste kampeerreizen met caravan, camper of alleen de auto
  • Verrassende en gevarieerde excursies
  • ACSI Kampeerreizen is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen en bij de Vereniging van ANVR-Reisorganisatoren. Meer info

     
  • ACSI Kampeerreizen is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Meer info

     
  • ACSI Kampeerreizen is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Meer info