Fietsrondreizen met caravan of camper

Zet uw fiets achterop de caravan of camper en reis met ons mee naar de mooiste bestemmingen. Samen reist u met een groep naar de beste campings, waar u vervolgens met de fiets de omgeving kunt verkennen. Tijdens een ACSI-kampeerreis krijgt u alle tijd om op uw gemak natuurrijke plekjes en steden te ontdekken. Van welke reis gaat u genieten?

De mooiste fietsrondreizen:

Fahrradreise Atlantikk├╝ste
Fietsreis van Rijn tot Donau

Reis mee langs de Rijn en de Bodensee & door de romantische Allgäu en Altmühltal.

Bekijk deze reis

Fietsreis Loire, Lot en Costa Brava
Fietsreis Loire, Lot & Costa Brava

Op ontdekking langs de vele parels van Frankrijk en Spanje.

Bekijk deze reis

Fietsreis Spaanse Costa's
Fietsreis Spaanse Costa's

Start in Frans-Catalonië, fiets over de Via Verde en maak kennis met Valencia.

Bekijk deze reis

Fietsreis Alpen en Adria
Fietsreis Alpen & Adria

Geniet op de fiets van de prachtige landschappen in Oostenrijk, Italië en Slovenië.

Bekijk deze reis

Wat houdt een fietsrondreis met ACSI precies in?

 • U ontmoet uw groepsgenoten op de eerste camping waar de kampeerreis start. Hier arriveert iedereen met hun eigen camper of caravan. En natuurlijk met hun fiets! Hier ontmoet u ook uw deskundige en enthousiaste reisleiders.
 • Elke kampeerder rijdt op eigen gelegenheid naar de volgende camping. En u kunt zelf uw route en tempo bepalen. Of u kunt uw route uitstippelen met behulp van het routeboek en de tips van de ervaren reisleiders. 
 • Tijdens de reis gaat u mee met verschillende fietsexcursies. Fiets door de unieke natuur, naar bijzondere bezienswaardigheden of door grote steden. Uiteraard met een aantal rustpauzes tussendoor. 
 • Goed om te weten: voor de fietsreizen van ACSI heeft u een gemiddelde conditie nodig. Afhankelijk van de reis moet u ongeveer 30-50 kilometer per dag kunnen fietsen. En een goede fiets is zeer belangrijk! Wij raden aan om een fiets met 5-7 versnellingen of een E-bike mee te nemen. 

Ja, ik wil mee op een sportieve reis!

Over ACSI Kampeerreizen

Al sinds 1985 organiseren wij rondreizen voor kampeerders door Europa, en soms ver daarbuiten. En wij zijn ervan overtuigd dat het reizen in een groep met gelijkgestemden uw kampeerervaring nog specialer maakt. Uiteraard zonder de ruimte voor individuele vrijheid uit het oog te verliezen. 

Daarnaast staan de kampeerreizen van ACSI bekend om haar verrassende excursies. Onze specialisten zorgen ervoor dat het programma van de reis perfect is samengesteld. U zult naast beroemde hoogtepunten, ook unieke plekjes ontdekken. U ziet de natuur, u proeft de cultuur en herleeft de historie. Bovendien wordt u tijdens de reis begeleid door deskundig reisleiding. Het zijn ervaren kampeerders die alles weten over de bestemming. 

U hoeft zich tijdens de reis nergens druk over te maken. Wij plannen en organiseren de routes, de kampeerplaatsen, overtochten en excursies, en bieden u volop de gelegenheid om het land op eigen gelegenheid te leren kennen.

Ontdek alle kampeerreizen

 • De mooiste kampeerreizen met caravan, camper of alleen de auto
 • Verrassende en gevarieerde excursies
 • ACSI Kampeerreizen is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen en bij de Vereniging van ANVR-Reisorganisatoren. Meer info

   
 • ACSI Kampeerreizen is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Meer info

   
 • ACSI Kampeerreizen is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Meer info