Aan het laden, een ogenblik geduld…
Gratis nachten korting

Kampeerreizen door Frankrijk

Pak uw koffers, koppel uw caravan aan of start uw camper. De komende weken leeft u als god in Frankrijk!

ACSI Kampeerreizen organiseert sinds jaar en dag rondreizen door het Franse land. Van sportieve fietstochten in de Alpen tot wijn proeven in Provence. Frankrijk is een kampeerland bij uitstek met ruim 11.000 campings. ACSI kiest voor haar reizen de mooiste uit. Zodat u, na een enerverende dag, lekker kunt uitrusten op een comfortabele plek met alle nodige voorzieningen.Lees meer

Kamperen in La Douce France

Frankrijk is natuurlijk een zeer populaire vakantiebestemming. U bent er ongetwijfeld al eens geweest. ACSI streeft er naar om kamperen in Frankrijk spannend en uitdagend te maken, met verrassende excursies en een route die langs onbekende plekken voert. De diversiteit van de kampeerreizen zorgt ervoor dat iedereen optimaal zal genieten van de prachtige landschappen, de pittoreske plaatsjes en de weelderige natuur. 

U kunt per trein de ruige Pyreneeën & Auvergne of Alpen verkennen, fietsen door de Loire, Lot & Costa Brava of rondtrekken van de Elzas naar de Provence. U kunt in genieten van een rondreis naar Corsica & Sardinië of verblijven op één daarvan: Corsica. Een eiland waar het landschap de mentaliteit van de eilandbewoners weerspiegelt. 

Een ontdekkingstocht van de Franse en Spaanse wijnen is ook mogelijk. Ga mee op een fantastische wijnreis die u meevoert naar de Champagne tot de Bourgogne of naar Bordeaux, Rioja en Penedès. Proef van excellente wijnen en geniet van de uitstrekkende natuur. 

Laat u (opnieuw) verrassen door het mooie Frankrijk. Geniet van de voordelen van een groepsreis en profiteer van de specifieke kennis van onze ervaren reisleiders. Zij wijzen u op de nog altijd aanwezige verborgen schatten van dit land.