Korte kampeerreizen

Ontdek in korte tijd de mooiste plekjes!

Zin om er een paar daagjes tussenuit te knijpen met uw eigen caravan of camper? Of bent u gewoon benieuwd of een begeleide groepsreis iets voor u is? Ga dan met ons mee op een korte ACSI-kampeerreis en geniet. 

Met welke korte kampeerrondreis gaat u mee?

Grand Prix Hongarije
Grand Prix Hongarije

9 dagen
Ervaar Hongarije en de spannende Grand Prix

Reis bekijken

Royal Edinburgh & Highlands
Edinburgh & Highlands

12 dagen
Rondreis langs de hoogtepunten van Schotland

Reis bekijken

Belcanto & Operareis Italie
Belcanto & Operareis Italië

10 dagen
Muzikale reis met bezoek aan Puccini Festival

Reis bekijken

Rhein in Flammen
Rhein in Flammen

4 dagen
Boottocht op de Rijn, inclusief vuurwerkshow

Reis bekijken

Waarom kiezen voor een ACSI-kampeerreis?

  • U beleeft de mooiste excursies: Elke reis bevat een uitgebreid programma met unieke excursies. Onze reisleiders nemen u mee naar speciale bezienswaardigheden en evenementen. Een groot voordeel is dat u nergens in de rij hoef te wachten. Want alle entreetickets zijn al voor u geregeld. 
  • U rijdt op uw gemak naar de volgende camping: Alle kampeerders mogen op eigen gelegenheid naar de volgende topcamping rijden. Daardoor is het ook mogelijk om plekjes te ontdekken die niet in het programma is opgenomen. Tips voor een mooie route kunt u vinden in het speciale routeboek of u krijgt ze van de deskundige reisleiders. 
  • Kampeerliefhebbers en ervaren reisleiders in één: Onze enthousiaste reisleiders zijn zelf kampeerders in hart en nieren. Zij regelen de excursies, overtochten en alle andere activiteiten. Zij staan altijd voor u klaar om u te helpen en te adviseren. 

Over ACSI Kampeerreizen

Al sinds 1985 organiseren wij rondreizen voor kampeerders door Europa, en soms ver daarbuiten. En wij zijn ervan overtuigd dat het reizen in een groep met gelijkgestemden uw kampeerervaring nog specialer maakt. Uiteraard zonder de ruimte voor individuele vrijheid uit het oog te verliezen. 

Daarnaast staan de kampeerreizen van ACSI bekend om haar verrassende excursies. Onze specialisten zorgen ervoor dat het programma van de reis perfect is samengesteld. U zult naast beroemde hoogtepunten, ook unieke plekjes ontdekken. U ziet de natuur, u proeft de cultuur en herleeft de historie. Bovendien wordt u tijdens de reis begeleid door deskundig reisleiding. Het zijn ervaren kampeerders die alles weten over de bestemming. 

U hoeft zich tijdens de reis nergens druk over te maken. Wij plannen en organiseren de routes, de kampeerplaatsen, overtochten en excursies, en bieden u volop de gelegenheid om het land op eigen gelegenheid te leren kennen.

Ontdek alle kampeerreizen