Aan het laden, een ogenblik geduld…
Kampeerreizen Kroatie

Kampeerreizen in Kroatië

Sterk in opkomst! De campings in Kroatië ontvangen steeds meer kampeerders. De kuststreek is alom bekend maar er is nog zoveel te ontdekken! Het Zuid-Europese land kent natuurlijk een heftige geschiedenis. Laat u echter niet afleiden. De Kroaten tonen u graag de vele mooie facetten van het land.Lees meer

Historie en romantiek

ACSI heeft een bijzondere rondreis samengesteld door Kroatië. Niet alleen de prachtige kust, de idyllische eilandjes (zoals Krk) en de kleine havenplaatsjes worden aangedaan, u heeft ook alle vrijheid om het binnenland in te trekken. De reisleiding wijst u graag op de bijzondere plaatsen.

Voor wie liever op één vaste verblijfplaats verblijft, is de groepsreis in Poreč een aanrader. Gelegen op het schiereiland Istrië geniet u hier van een zonovergoten vakantie. U vindt hier veel gezellige kustplaatsjes, zoals Rovinj, Vrsar en het Romeinse Pula. 

U kunt ook kiezen voor een rondreis door de Balkan. Een unieke belevenis. U doorkruist het gebied als een ware avonturier. Niet alleen zwerft u door Kroatië, maar ook Servië, Montenegro, Bosnië-Herzegovina worden aangedaan.

Profiteer van het aangename klimaat en ga mee op een bijzondere vakantie. Van de Adriatische Zee tot het Dinara bergmassief!