Aan het laden, een ogenblik geduld…
Kampeerreizen in Noorwegen

Kampeerreizen in Noorwegen

Aanschouw de uitzonderlijke schoonheid van Scandinavië tijdens een kampeerreis van ACSI. Wanneer u bij thuiskomst de foto’s bekijkt, bent u blij dat u het met eigen ogen heeft gezien. Kamperen in Noorwegen doet u louter op verzorgde campings, bij het water en tussen het groen. De alles overheersende rust wordt slechts onderbroken door de levendige steden.Lees meer

Op reis naar een noordelijk paradijs

Het is niet voor niets dat Noorwegen al meerdere malen uitgeroepen is tot het meest ontwikkelde land van de wereld. Maar daar komt u natuurlijk niet voor. Het is de lange kustlijn, de fjorden, de eilanden en de inhammen die het land speciaal maken. Vergeet daarbij niet de bergen, de plateaus en de vruchtbare valleien. Met open mond dit stukje wereld aanschouwen is volstrekt normaal. 

ACSI heeft prachtige rondreizen samengesteld waarbij u Noord-Europa goed leert kennen. De ervaren reisleiders wijzen u op de mooiste uitzichten en de leukste plekjes in de gezellige steden. Bijvoorbeeld op de tocht langs de Noorse Fjorden. U kunt mee op excursie maar u heeft ook veel vrijheid om uw eigen dagindeling te maken. Dwalen door de naaldboomwouden of struinen door Lillehamer en Oslo. 

Als u dan toch noordwaarts trekt; de Noordkaap! ACSI reist met u naar het noordelijkste puntje van Europa's vasteland. Een trip door het groene landschap met uitstapjes naar Stockholm, Tromsø en Trondheim. Een vakantie om nooit te vergeten. 

Ga mee naar een noordelijk paradijs! Het langgerekte eilandenarchipel staat garant voor een unieke vakantieherinnering…