Aan het laden, een ogenblik geduld…
Kampeerreizen in Portugal

Kampeerreizen in Portugal

Vermijd de onbehagelijke Nederlandse winters. Reis met ACSI mee naar de Portugese zon! Portugal is een land om van te houden. De aangename temperatuur, de gezellige steden en de eindeloze zandstranden. Een plek om tot rust te komen of juist op onderzoek uit te gaan.Lees meer

Het land van fado, port en vis

De overwinterreis naar Portugal voert door Spanje naar mooie nette campings in de Algarve. Daar geniet u van heerlijke rust in het laagseizoen en kunt u de pracht in de binnenlanden ontdekken. U kunt mee met een aantal excursies en u heeft voldoende tijd en ruimte om zelf dingen te ondernemen. Lekker wandelen, golfen of fietsen bijvoorbeeld. 

U kunt ook kiezen voor onze klassieke reis door Portugal. Een enerverende ronde, startend in Zuid-West Frankrijk en dan via Spanje naar het noorden van Portugal. U trekt langs de kust door het vruchtbare, groene landschap naar Porto om via Lissabon de Atlantische Oceaan te zien. De terugweg gaat door oosten van het land. De campings tijdens de reis zijn natuurlijk weer van prima kwaliteit. 

De excursies zijn afwisselend en bieden een kijk op het echte Portugal. Voor de ‘vrije’ dagen zijn er tal van suggesties. Uw ervaren reisleiders wijzen u graag op de mooiste plekjes en de meest bijzondere bezienswaardigheden. 

Het land van de fado, de port en de heerlijke visgerechten biedt alle ingrediënten voor een prachtige kampeerreis. ACSI brengt u er naar toe!