Aan het laden, een ogenblik geduld…
Kampeerreizen in Schotland

Kampeerreizen in Schotland

Beleef de cultuur en natuur van Schotland tijdens een van de kampeerreizen van ACSI. Schotland is een land met een fascinerende mix van Angelen, Scoten en Kelten. Het is ook het land waar u geniet van de vrijheid in de natuur, de whisky en de Schotse doedelzakken. Kamperen in Schotland staat garant voor een verblijf op prettige campings met een prachtige ligging in de uitgestrekte natuur.Lees meer

Een bijzonder land met authentieke steden

ACSI Kampeerreizen heeft een aantal prachtige rondreizen door Schotland samengesteld. Zo is er de reguliere Rondreis Schotland. In 22 dagen reist u het hele land door, absolute hoogtepunten zijn het bezoek aan Blair Castle en Cawdor Castle. En ook de excursie naar het meer van Loch Ness is erg bijzonder. Uiteraard bezoekt u ook de grote Schotse steden Edinburgh en Glasgow.

De rondreis Royal Edinburgh - Highland Games begint in de Schotse hoofdstad Edinburgh. Hier kunt u The Royal Edinburgh Military Tattoo bijwonen, ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring. Het volgende evenement tijdens deze thema rondreis per camper of caravan zijn de Highland Games: aanschouw de stoere Schotten die hun krachten meten op zowel fysiek als muzikaal terrein!

Beleeft u graag een unieke kampeerervaring? Ga dan mee op rondreis door Schotland.