Aan het laden, een ogenblik geduld…
Kampeerreizen in Schotland

Kampeerreizen in Slovenië

Als u één land moet aanwijzen als hét wandelparadijs bij uitstek, grote kans dat u bij Slovenië uitkomt. Tijdens een caravan- en camperrondreis in Slovenië ziet u dat het er barst van de natuurparken, valleien en bergen. U wandelt voortdurend in een decor van meren, watervallen, stromen, bergen, groene heuvels en kloven. Daarbij wordt u iedere keer verrast met geweldige uitzichten. Ga mee op kampeer- en caravanrondreis van ACSI Kampeerreizen en ontdek het natuurschoon in Slovenië.Lees meer

Heerlijk kamperen in Slovenië

De rondreis door Slovenië biedt een mooi overzicht van wat dit land te bieden heeft. Door de wandeltochten tijdens deze kampeerreis ontdekt u de prachtige natuur in al haar verschillende vormen.

U kunt er ook voor kiezen om Slovenië te ontdekken vanuit u verblijf in Recica. U maakt kennis met de hoofdstad Ljubljana en ook met de grotten van Bled en de heerlijke wijnen van Slovenië.

Tijdens de kampeervakantie Alpen - Adria fiets u door een bergachtig decor langs de mooiste meren en indrukwekkende rivierdalen van Oostenrijk, Italië en Slovenië.

De excursies van de reizen zijn afwisselend en bieden u de mogelijkheid om Slovenië in een korte tijd te leren kennen. De deskundige reisleiding regelt niet alleen praktische zaken, maar wijst u ook op unieke bezienswaardigheden.