Aan het laden, een ogenblik geduld…
Kampeerreizen in Schotland

Kampeerreizen in Spanje

De zon! Een kampeervakantie in Spanje zorgt automatisch voor een flinke portie vitamine D. Ga mee met een ACSI Kampeerreis en leer het land van de siësta en de paëlla echt goed kennen. U kunt kiezen voor een heerlijk overwinterreis, een klassieke of een sportieve reis die voert door de mooiste landschappen en de meest bezienswaardige steden. De excursies brengen u op plaatsen die zelden in reisboeken staan beschreven. U kunt vertrouwen op de kennis en ervaring van onze reisleiders. Zij kennen Spanje op hun duimpje.Lees meer

Reizen onder de Spaanse zon

Ontdek Vilanova en Catalunya met topcampings als uitvalsbasis. Zowel charmante kustplaatsen als het ruigere binnenland komen aan bod. Dat is niet alles. Het reisprogramma heeft ook een fikse tocht over het Iberisch Schiereiland. U reist in 32 dagen langs bergpieken en over dorre vlakten. U doet Sevilla, Córdoba en Granada aan, uitgegroeid tot wereldsteden in de Moorse tijd. Proef de verfijnde cultuur en geniet! 

Wilt u zowel Spanje als Portugal beleven? Kom mee op de rondreis Spanje - Portugal. U hopt over de Spaans-Portugese grens en ziet deze landen van een andere kant. Een ontdekkingstocht van de Franse en Spaanse wijnen is ook mogelijk. Ga mee op een fantastische wijnreis die u meevoert naar Bordeaux, Rioja en Penedès. Proef van excellente wijnen en geniet van de uitstrekkende natuur. 

Ontdekt u liever de koninklijke kant van Spanje? Dan is de rondreis Koninklijk Spanje iets voor u! Laat u meevoeren langs de mooiste plekken van Spanje en verwonder u over het koninklijk schoon. 

De overwinterreizen van ACSI bieden precies wat u wilt in de barre wintermaanden. Rust, gezelligheid en een aangename temperatuur. U kunt rekenen op de deskundige reisleiding voor een interessante en leuke dagbesteding. Neem het er van, pak de fiets of sla een golfballetje onder de zon. 

Wist u dat er maar liefst 38 bezienswaardigheden op de Werelderfgoedlijst staan? Een dag zonder doel is vrijwel onmogelijk in Spanje!