Nieuws

Vragen en antwoorden over het coronavirus en uw kampeervakantie

Heeft u een kampeerreis geboekt of bent u van plan om een kampeerreis te boeken bij ACSI Kampeerreizen? Dan is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de gevolgen van het coronavirus voor uw boeking. Op deze pagina vindt u de belangrijkste informatie over hoe u uw Corona-voucher in kunt leveren en over de maatregelen die wij nemen om uw veiligheid tijdens de kampeerreis te waarborgen. Wilt u meer weten over de maatregelen in uw vakantieland? U leest er alles over op ACSI.nl/corona.

Laatste update: 06-08-2021

Vaccinatieplicht voor deelnemers en reisleiders ACSI Kampeerreizen
Tijdens alle ACSI Kampeerreizen houden onze reisleiders zich aan de coronamaatregelen die gelden in elk land. Dat verwachten we ook van alle deelnemers. Daarnaast moeten alle deelnemers en reisleiders volledig zijn gevaccineerd. Bent u nog niet volledig gevaccineerd voor uw reis vertrekt? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Ik heb een Corona-voucher ontvangen, hoe kan ik die gebruiken als ik een nieuwe kampeerreis boek?
Als u een nieuwe kampeerreis wilt boeken met uw Corona-voucher, kunt u telefonisch contact opnemen met onze klantenservice (+31(0) 488 42 0810). Zij verwerken uw nieuwe boeking en verrekenen de waarde van de Corona-voucher meteen met uw nieuwe kampeerreis.

Moet ik de Corona-voucher in één keer uitgeven of kan ik er meerdere kampeervakanties mee boeken?
U mag het bedrag van uw Corona-voucher besteden zoals u dat wilt. U mag er dus ook meerdere kampeervakanties van betalen. Als er na uw nieuwe boeking nog een restantbedrag overblijft, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat als mijn nieuwe kampeerreis duurder of goedkoper is?
Is uw nieuwe kampeervakantie duurder, dan moet u het verschil bijbetalen. Pakt uw nieuwe kampeervakantie goedkoper uit? Dan krijgt u voor het verschil in prijs een tegoedbon. Is het verschil in reissom minder dan € 100? Dan krijgt u dat bedrag van ons teruggestort.

Op de Corona-voucher staat een einddatum. Is dat de uiterlijke vertrekdatum van mijn nieuwe kampeerreis of moet ik dan een nieuwe kampeerreis geboekt hebben?
De einddatum die op uw Corona-voucher staat is de uiterlijke boekingsdatum. U heeft dus een jaar de tijd om een nieuwe kampeerreis te boeken. De vertrekdatum kan wel later zijn. U kunt uw Corona-voucher gebruiken om een kampeerreis te boeken die uiterlijk 1 oktober 2022 vertrekt.

Ik heb al een nieuwe kampeerreis geboekt. Kan ik die alsnog met mijn Corona-voucher betalen?
Ja, dat kan. Hiervoor moet u zelf even contact opnemen met onze klantenservice via +31(0) 488 42 0810.

Kan ik een Corona-voucher combineren met een kortingscode of kortingsactie?
Ja, als er een kortingsactie is kunt u daar ook met de Corona-voucher gebruik van maken, tenzij dat in de actievoorwaarden wordt uitgesloten.

Ik heb mijn Corona-voucher niet helemaal kunnen besteden, krijg ik dat restbedrag nu retour?
Als u uw Corona-voucher slechts voor een gedeelte heeft besteed, neem dan contact op met onze klantenservice voor een passende oplossing.

Ik wil mijn Corona-voucher laten uitbetalen, wat moet ik doen?
U heeft een e-mail ontvangen met een instructie voor het laten uitbetalen van uw Corona-voucher. Heeft u geen e-mail ontvangen, dan kunt u hier een verzoek tot uitbetaling indienen. Het kan zijn dat u later alsnog de e-mail met de instructie ontvangt. Deze e-mail kunt u negeren. U ontvangt de betaling uiterlijk een dag voor de einddatum van de voucher.

Ik wil mijn Corona-voucher laten uitbetalen en ik heb mijn klantnummer nodig. Waar vind ik mijn klantnummer?
Uw klantnummer staat op uw Corona-voucher. U vindt dit nummer onder de uitgiftedatum. Let op: geef het klantnummer van uw boeking in 2020 aan ons door.
U vindt het klantnummer onder de uitgiftedatum

Welk e-mailadres moet ik gebruiken om de uitbetaling aan te vragen?
We vragen u om het e-mailadres te gebruiken waarmee de boeking is gedaan. Zo weten we zeker dat we met de juiste klant te maken hebben. Als u geen toegang meer heeft tot het e-mailadres waarmee u de boeking heeft verricht, kunt u mailen naar voucher@acsi.eu.

Wanneer kan ik de uitbetaling verwachten?
U ontvangt het bedrag uiterlijk een dag voor de einddatum van de Corona-voucher. De einddatum is een jaar naar de uitgiftedatum van de voucher. U vindt de uitgiftedatum op de voucher.
U vindt de uitgiftedatum op de voucher

Ik heb aangegeven dat ik de voucher wil laten uitbetalen. Waarom krijg ik alsnog een e-mail over de uitbetaling?
Heeft u telefonisch contact gehad met onze klantenservice? Dan sturen we alsnog een e-mail waarin we u vragen om uw bankgegevens aan ons door te geven. Zo weten we zeker dat we met de juiste klant te maken hebben.

Waar kan ik mijn Corona-voucher vinden?
Op het e-mailadres waarmee de boeking is gemaakt heeft u een e-mail ontvangen met als onderwerp ‘voucher corona’. In de bijlagen van deze e-mail vindt u een pdf. Dit is uw Corona-voucher. Kunt u de voucher niet vinden? Stuur dan een e-mail naar voucher@acsi.eu. Wij sturen de voucher dan opnieuw. We kunnen de voucher alleen mailen naar het e-mailadres waarmee geboekt is. Als u geen toegang meer heeft tot het e-mailadres waarmee u de boeking heeft verricht, kunt u mailen naar voucher@acsi.eu.

Waar kan ik de waarde van de voucher vinden?
U vindt de waarde van de voucher achter het kopje ‘waarde Corona-voucher’.
U vindt de waarde op de voucher

Mocht de nieuwe reis geannuleerd worden vanwege corona, ontvang ik dan opnieuw een Corona-voucher?
We zullen in eerste instantie proberen om samen met u een nieuwe reisdatum in te plannen. Mocht dat niet mogelijk zijn, dan zoeken we samen met u naar een passende oplossing.