Zij begeleiden deze reizen

Reizen Startdatum
Kroatische kust 25 mei 2019

Beer Tressel & Loes Bartelds

Beer en Loes zijn al samen vanaf 1980 en in dat jaar begonnen ze ook direct met hun kampeervakanties. Eerst nog met de motor, inclusief een koffertje met spullen voor beiden en een klein tentje, tegenwoordig reist het stel in alle luxe met auto en caravan.

"We kamperen zowel in de winter als in de zomer. ’s Winters gaat de reis meestal naar een wintercamping in de buurt van de Franse skigebieden. Vanaf de camping maken we heerlijke skitochten en genieten we van de frisse buitenlucht.

In de zomer zijn we natuurlijk ook graag buiten en maken we vaak mooie rondreizen, kriskras door Europa. De voormalig Oostbloklanden zijn onze favoriet, met als topper onze reis door Servië en Macedonië. Maar ook in de rest van Europa vermaken we ons prima. Spanje en Portugal zijn prachtig en we hebben al meerdere malen onze eigen Tour de France gemaakt om te genieten van dit mooie land. Ook rondreizen door Italië, Denemarken, Hongarije en Oostenrijk kunnen we afvinken van ons lijstje. Eigenlijk ontbreken alleen Noord-Europa en de eilanden nog op ons lijstje, maar wie weet wat de toekomst ons brengt.

Tijdens onze reizen proberen we altijd bijzondere plekken te bezoeken. We genieten van de natuur, maar ook van kastelen en steden. Daarnaast vinden we het super leuk om telkens nieuwe mensen te ontmoeten. Jaren geleden zijn we meegegaan op een groepsreis en direct al hadden we de gedachte om ‘later’ als reisleider mee te gaan. Toen we onlangs zagen dat ACSI nog reisleiders zocht, hebben we deze kans direct gepakt. In 2017 zijn we meegegaan als RIO (Reisleider In Opleiding) en dit is echt leuk om te doen.

We hebben er zin in om samen met u van deze vakantiereis een prachtige ervaring te maken en hopen u snel te ontmoeten.“

Zij begeleiden deze reizen

Reizen Startdatum
Kroatische kust 25 mei 2019