Ger Litjens

Ger en José zijn al sinds hun jeugd enthousiaste kampeerders. Kamperen zit bij dit stel in het bloed en inmiddels zijn bijna alle landen in het midden en zuiden van Europa al eens door hen bezocht. Sinds 2005 begeleiden ze ACSI kampeerreizen (sinds 2015 begeleiden ze ook Duitstalige reizen) en zij delen hun reiservaringen graag met u.

“Met veel plezier en inzet functioneren wij als reisleiders. Wij streven ernaar om u als deelnemer een fijne en ontspannen reis aan te bieden. In de wintermaanden bereiden wij ons optimaal voor op de reis zodat we u van alle noodzakelijke informatie kunnen voorzien. Ook voor de vrije dagen voorzien wij u graag van toeristische tips zodat u een leuke invulling voor deze dagen kunt kiezen.

Ons motto tijdens de reis is ‘vrijheid, blijheid, niets hoeft en (bijna) alles mag’. Onze reis is pas echt geslaagd als ook u na afloop met mooie herinneringen naar huis gaat en kunt terugkijken op een fijne en geslaagde vakantie. Wij hopen u te ontmoeten tijdens onze reis!”