Reisleiders Gerrit & Evelyne Timmer

Ger en Eveline Timmer

Ger en Evelyne reizen meer dan 40 jaar met tent en caravan door Europa en de USA hebben jaren in het buitenland, met name in Midden-en Oost Europa gewoond en gewerkt. “We richten ons niet specifiek op een bepaald land of regio, we vinden het juist een uitdaging om ons regelmatig op nieuwe bestemmingen te richten; we kunnen ons dan gedurende de wintermaanden optimaal op de komende reizen voorbereiden. 

"Onze uitgebreide talenkennis is daarbij ook een geweldig hulpmiddel. U zult merken dat wij als reisleidersechtpaar een duidelijk taakverdeling gemaakt hebben, we maken er zeker geen mannenzaak van, we doen het samen.

Wij vinden dat U als ACSI reiziger recht heeft op 100% inzet van het reisleidersechtpaar: wij zijn tevreden als U een zodanig fijne vakantie heeft gehad dat U graag weer met ons pad gaat! Het is ons streven om U van een heerlijke groepsreis met een maximum aan individuele vrijheid te laten genieten met een gezellige reünie dag als afsluiting van de reis.”

Wij begeleiden deze reizen...Wir begleiten diese Reisen...

, dagen, Tagenvertrek 9 maart 2020Abreise 9 März 2020Bekijk reisReise ansehen
Vanaf € 1549

Grand Tour Spanje

Rondreizen, 33 dagenRondreizen, 33 Tagenvertrek 31 augustus 2020Abreise 31 August 2020Bekijk reisReise ansehen
Vanaf € 3549

Turkije, Georgië & Armenië

Avontuurlijke rondreizen, 62 dagenAvontuurlijke rondreizen, 62 Tagenvertrek 27 april 2020Abreise 27 April 2020Bekijk reisReise ansehen