Zij begeleiden deze reizen

Reizen Startdatum
Noorse Fjorden 23 mei 2019

Jan & Mieneke Biesheuvel

Jan en Mieneke benutten tijdens hun werkzame leven zoveel mogelijk vrije dagen om er samen op uit te trekken. De uitspraak “De wereld is een boek en zij die niet reizen, lezen maar één pagina” van Augustinus, omarmt het echtpaar dan ook. Voor langere reizen waren de vakantieperiodes vaak te kort, nu ze beiden gepensioneerd zijn is daar meer tijd voor.

“We gaven ons zo’n vijftien jaar geleden voor het eerst op voor een groepskampeerreis. Van het vooroordeel dat deelname aan een dergelijke reis onvermijdelijk tot verlies van eigen vrijheid leidt, bleek niets te kloppen. We merkten hoe inspirerend het is om met elkaar op te trekken en onze ervaringen wilden we in de praktijk brengen door zelf een reis te begeleiden. Dit doen we inmiddels al vanaf 2007.

Inmiddels hebben we veel reizen begeleid, allen met Italië als bestemming (soms met een kort verblijf op het Griekse eiland Corfu). We hebben genoten van de overweldigende schoonheid van de natuur en van de vele culturele parels, maar de meeste inspiratie gaf ons de omgang met de deelnemers. In onze reizen hechten we dan ook veel waarde aan een goede sfeer. Onderlinge contacten worden dan vanzelf gelegd, maar u bent en blijft vrij om daarin uw eigen weg te vinden.

Tijdens de reis willen we onze ervaringen met u delen en samen willen we ons laten verrassen door hetgeen we onderweg tegenkomen. U bent van harte welkom!”

Zij begeleiden deze reizen

Reizen Startdatum
Noorse Fjorden 23 mei 2019