Zij begeleiden deze reizen

Reizen Startdatum
Siciliƫ & Malta 30 april 2019
Fietsreis Spaanse Costa's 31 augustus 2019

Joris & Lutske Seebregts

Joris en Lutske kamperen al meer dan 35 jaar en gaan eigenlijk altijd met de caravan op pad. De tent en de vouwwagen hebben ze overgeslagen. De landen waar ze naar toe zijn geweest, zijn niet meer op twee handen de tellen. Met de caravan zijn ze op vakantie geweest in onder andere Italië, Spanje, Oostenrijk, Duitsland, Kroatië, Zwitserland, Griekenland, Malta, Tunesië en Marokko. Daarnaast hebben ze met de camper een tocht door Amerika gemaakt.

“Enkele jaren geleden hebben we een prachtige trektocht dwars door Spanje gemaakt. Dit was zo goed bevallen dat we besloten om dit vaker te gaan doen. We zijn toen naar een infodag van ACSI Kampeerreizen gegaan om ons te laten informeren over een reis naar Portugal. Tijdens deze dag werden we zo enthousiast, dat we ons direct hebben opgegeven als reisleider.

Als RIO (Reisleider In Opleiding) zijn we daarna meegegaan met de reis ‘sfeer proeven in Piëmont’. Het was een prachtige reis met een geweldig reisgezelschap. Wij waren om en willen nu onze ervaringen delen met nieuwe reisgenoten.

Het mooie van het reizen als begeleiders is niet alleen de vakantie zelf, maar ook de reiscontacten die je opdoet en de voorbereiding op de reis zelf. Dat brengt ons helemaal in de vakantiestemming!”

Zij begeleiden deze reizen

Reizen Startdatum
Siciliƫ & Malta 30 april 2019
Fietsreis Spaanse Costa's 31 augustus 2019