Karel & Marianne de Rooij

Willie en Mirjam van Rooij reizen al jaren met de caravan door Europa en genieten van natuur en cultuur in andere landen en streken.

'Wij hebben ons werkzame leven afgesloten en willen nu, nog meer dan voorheen, er met de caravan op uit trekken! Reiservaringen opdoen, daarover vertellen, maar zeker ook ervaringen van je reisgenoten horen: dat zijn onder andere de leuke aspecten van het reizen met een groep.

In 2014 zijn wij in de gelegenheid geweest om als reisleider in opleiding mee te gaan naar de Baltische Staten en St. Petersburg. Een prachtige reis waarbij wij veel gezien en veel geleerd hebben.

Met het aanreiken van toeristische informatie en het geven van tips, willen wij u enthousiast maken voor uitstapjes op vrije dagen. Een goede mix van gezamenlijke excursies en voldoende tijd voor eigen invulling vinden wij belangrijk. Het is ons streven dat u na afloop kunt terugkijken op een fijne en geslaagde reis en dat u met mooie herinneringen naar huis gaat. Dan pas is de reis ook voor ons écht geslaagd!

Wij staan te trappelen om u als deelnemer te verwelkomen op onze volgende reis.'