Aan het laden, een ogenblik geduld…
Gratis nachten korting

Rondreis Plus

In deze categorie vindt u kampeerreizen naar de mooiste steden en door de mooiste landschappen, inclusief een uitgebreid en verrassend excursieprogramma. Precies zoals u van ons gewend bent.

Hoogtepunten

Met Rondreis Plus weet u zeker dat u op de plekken komt waar anderen u eens over verteld hebben. Want hoewel veel excursies uniek en verrassend zijn, willen wij u natuurlijk niet de klassieke hoogtepunten onthouden. De reizen zijn samengesteld rond bestemmingen waarvan wij zeggen ‘daar moet u geweest zijn’. Dat kan een wereldstad zijn, een prachtige streek of enkele landen in een regio waar u niet zo snel alleen naar toe zou rijden.Lees meer

Reizen volgens ACSI

U kunt kiezen voor een vertrouwde vakantie of voor avontuur, voor een langere periode of een korte vakantie. Veel maakt het niet uit, wij zorgen ervoor dat het hoe dan ook onvergetelijk zal zijn.

Misschien bent u nog helemaal niet bekend met ‘de klassieke reizen’ van ACSI. Het zijn échte rondreizen waarbij u hooguit drie tot vier dagen op dezelfde camping verblijft. U reist over het algemeen door een groot gebied en krijgt alle bezienswaardigheden op uw netvlies. De excursies zijn afwisselend en bijzonder en worden veelal afgesloten met een gezamenlijke lunch of diner.

Vrijheid? Ook dat is in ruime mate aanwezig. Hoe gezellig het ook kan zijn met een groep, wij begrijpen dat u soms wat tijd voor uzelf wilt. Het is tenslotte úw vakantie. U kunt altijd een beroep doen op het reisleidersechtpaar. Steevast enthousiaste kampeerders die organisatorische kreukels glad strijken, sfeer creëren en bijzonder veel kennis hebben van uw vakantiebestemming. Onderweg heeft u met het gedetailleerde routeboek en reisgids een bron aan informatie op uw schoot.