Aan het laden, een ogenblik geduld…
Gratis nachten korting

Rondreis Sportief

Laat het landschap onder uw wielen of schoenzolen verdwijnen terwijl u zich er middenin bevindt. Neem de tijd en sla eens dat paadje in dat ogenschijnlijk nergens toe leidt. Geniet van de vrijheid!

De banden vol met lucht

De fietsreizen van ACSI zijn geschikt voor kampeerders met een gemiddelde conditie. Voor zo'n 40 kilometer per dag draait u uw hand niet om. Een goede fiets is belangrijk, bij voorkeur één met minimaal 5 versnellingen. Uiteraard kunt ook kiezen om een elektrische fiets mee te nemen.Lees meer

Alle routes zijn al eens gereden. Daar hoeft u zich geen zorgen om te maken. Tijdens sommige excursies nemen wij de fiets gewoon mee. Op de boot, in de trein of met speciaal vervoer. Het is dan wel handig dat uw fietstassen en kaarthouder makkelijk afneembaar zijn.

Sporen achterlaten

Laat uw voetafdruk achter op indrukwekkende bergen, langs kabbelende beekjes en bij unieke vergezichten. Voor de wandelreizen van ACSI heeft u een goede gezondheid nodig en enige wandelervaring. Stevige wandelschoenen zijn noodzakelijk.

De wandeltochten zijn opgenomen in de excursies en duren gemiddeld vier tot vijf uur. Al lopend komen de geuren en kleuren van de natuur u tegemoet. Een zintuiglijke ervaring die u niet snel vergeet.

Terug naar de basis

Rondreis Sportief gaat terug naar de basis. U trekt rond met uw kampeerauto of caravan en vanaf de diverse campings maakt u excursies op de fiets of met de benenwagen. Uiteraard is er ook gezorgd voor voldoende rustpunten. Deze kampeerreizen staan garant voor een actieve vakantie in de buitenlucht.

Op het ‘stalen ros’ of met de voeten op de grond.