Aan het laden, een ogenblik geduld…
Rondreis Special

Rondreis Special

In deze categorie vindt u kampeerreizen naar de meest bijzondere landen ter wereld, inclusief een uitgebreid en verrassend excursieprogramma. Een Rondreis Special is niet zomaar een reis; het is een onvergetelijk avontuur dat u misschien maar één keer in uw leven zult meemaken.

Hoogtepunten

Tijdens een Rondreis Special gaat u zoveel bijzondere momenten meemaken, dat u zich eigenlijk niet kunt voorstellen dat de reis ooit stopt. U wordt namelijk tijdens een Rondreis Special naar de mooiste plekjes ter wereld gebracht. U zult zich vergapen aan de adembenemende vergezichten en landschappen, unieke flora en fauna ontdekken en mystieke tempels bezoeken. Alles wat u meemaakt tijdens een Rondreis Special zal u altijd bijblijven. Lees meer

Als u kiest voor een Rondreis Special, dan kiest u voor avontuur. Want u gaat zelf met een camper op pad en zult veel zien en beleven. Deze rondreizen zijn langer dan de andere reizen die wij aanbieden, omdat wij u graag de tijd geven om alle onvergetelijke bezienswaardigheden goed in u op te kunnen nemen. U zult dan ook niet langer dan 3 of 4 dagen op een camping verblijven, zodat u in een relatief kort tijdsbestek, vele hoogtepunten van het land kunt ontdekken. Daarnaast zijn er ook een aantal unieke excursies inbegrepen in de reis, waardoor u het land nog beter leert kennen.

Kampeerreis van uw dromen

U staat er niet alleen voor tijdens een van deze avontuurlijke rondreizen, want u reist in een groep tijdens een Rondreis Special. Daarnaast staat het enthousiaste reisleidersechtpaar altijd voor u klaar. Maar vrijheid is ook in ruime mate aanwezig. Want hoe gezellig het ook kan zijn met een groep, wij begrijpen dat u soms wat tijd voor uzelf wilt. Vooral tijdens zo’n avontuurlijke en intensieve reis als de Rondreis Special. Bovendien krijgt u uitgebreide reisdocumentatie en een reisgids mee, zodat u goed voorbereid op pad kunt tijdens de kampeerreis van uw dromen.