Aan het laden, een ogenblik geduld…
Gratis nachten korting

Verblijf Plus

De ‘Plus’ staat voor een rijkelijk gevuld excursieprogramma. U krijgt cultuur, natuur en toegang tot de lokale keuken. Deze reissoort zorgt voor verdieping.

Verblijf Plus is speciaal ontwikkeld voor kampeerders die de voorkeur geven aan één of twee standplaatsen in plaats van rond te reizen. Dat maakt het ook mogelijk om een tent op te slaan, of een accommodatie te huren.

Beschikt u niet over een eigen kampeermiddel, dan kunt u bij deze reissoort verblijven in een accommodatie van de camping: stacaravan, bungalow of appartement (wel toeslag reissom). Meer informatie? Neemt u contact op met ACSI, telefoon 0488-420810.

Uitleg

Dit is Verblijf Plus: U reist op eigen gelegenheid naar uw camping in het hart van Europa. Uiteraard zorgen wij voor een routebeschrijving en geven wij tips voor overnachtingsmogelijkheden onderweg. Het maakt dus niet uit welke route u kiest of hoe lang u erover doet.Lees meer

Op de camping(s), waar u één of twee weken verblijft, klinkt het welkom in het Nederlands. Dat komt uit de mond van onze reisleidersechtparen die ook deze reizen op de vertrouwde ACSI-manier zullen begeleiden. Vragen en problemen kunt u dus makkelijk kenbaar maken, zonder het woordenboek uit de tas te halen. Deze mensen helpen u graag.

Wij geven eerlijk toe; uw bord is flink gevuld tijdens de twee weken die volgen. Het progamma kan intensief zijn, maar na elke excursiedag volgt een rustdag. Het zijn nu eenmaal hoogtepunten die u niet wilt missen. ACSI (en Aucost) laten u écht kennis maken met een land. Niet alleen door te kijken, maar ook door te ruiken en te proeven.

Voordelen

De voordelen van een Verblijf Plus reis zijn legio. Op de campings heerst een familiaire sfeer en de campingeigenaar of gids is gericht op persoonlijke aandacht, mits dat op prijs gesteld wordt natuurlijk. U beleeft een actieve vakantie waarin ook veel vrijheid is om te ontspannen en u treft de gezelligheid van een groepsreis. Bij terugkomst bent u een kenner van het door u bezochte land!