Aan het laden, een ogenblik geduld…
Gratis nachten korting

Winterzon

Zoek de winterzon op en neem een voorschot op het voorjaar. Een heerlijke temperatuur en een prachtig zonnetje. De winterzonreizen van ACSI Kampeerreizen zijn de ideale mogelijkheden om het koude jaargetijde te vermijden. Reis mee naar Spanje, Portugal of Marokko en geniet van een heerlijke vakantie in de winter en een flinke dosis vitamine D.

Naar het zuiden

Het is geen geheim dat Spanje, Portugal en Marokko uitstekende plaatsen zijn om u schuil te houden voor Koning Winter. ACSI Kampeerreizen reist al jaren naar het Iberisch schiereiland en sinds vorig jaar ook naar noordelijk Afrika. Wij kennen de mooiste routes en zorgen voor een overnachtingsplek onderweg.

Tijdens deze reizen treft u een weldadige rust op plaatsen die in de zomer zwart zien van de toeristen. Geen wachttijden, geen drukte, geen stress. Zo houdt u meer vakantie over. Het aangename klimaat zorgt ervoor dat huiswaarts keren altijd moeilijk is.Lees meer

Thuis op de camping

Bij een Winterzon-reis staat u doorgaans voor een langere periode op dezelfde camping, altijd dicht bij de zee. Vanuit daar kunt u de regio ontdekken en het binnenland intrekken. De nieuwe reis door Zuidoost-Spanje is echter een rondreis, hoewel u ook dan twee keer voor een langere tijdspanne op dezelfde camping verblijft.

Het is natuurlijk wel belangrijk dat u zich thuisvoelt op die camping(s). Dat kunt u aan campingspecialist ACSI wel toevertrouwen. Voor een reis naar de winterzon komen alleen de best geoutilleerde campings in aanmerking. Ze zijn van alle gemakken voorzien, ook in de winter.

Meerwaarde

U kunt niet alleen genieten van de lekkere temperatuur, de rust en de gezelligheid, maar ook profiteren van de bekwame reisleiding die u tips geeft voor uitstapjes en die vrijblijvende excursies organiseert. Wij stellen alleen een basisprogramma samen, u geeft zelf invulling aan de rest van uw vakantie. Daarnaast krijgt u natuurlijk een routeboek met gedetailleerde kaarten en adviezen. Als extraatje ontvangt u een boeiende reisgids over de bestemming van uw reis.