Royal Camp - Noord-Italiaanse Meren & Venetië

Rondreizen | - 10 dagen | vertrek 18 oktober 202410 Tage | Abreise 18. Oktober 2024
Huisdier: Nee
Inspanning: Normaal
Historische steden, indrukwekkende steile bergen, blauwe meren en heerlijk culinair genieten maakt dat Italië een van de meest favoriete vakantielanden van Europa is. ACSI Kampeerreizen neemt u mee naar de zonnige ‘Laars’. Tijdens deze busreis laten we u onder andere het Gardameer, Verona en Venetië zien.

Een relaxvakantie waarbij u verblijft in een luxe mobile home op een topcamping en enkele mooie excursies maakt. De bus blijft het gehele verblijf op de bestemming, zodat u het comfort heeft van vervoer naar leuke toeristische plaatsjes, maar er ook voor dagelijkse boodschappen transport aanwezig is. U heeft het comfort van een begeleide groepsreis, maar kan ook genieten van uw individuele verblijf op een camping.

Nu boeken


De busreizen zijn aangepast aan personen die een matig intensief programma willen volgen. Op deze reizen gaat een reisbegeleider mee en is de touringcar extra comfortabel. Het reisprogramma is speciaal afgestemd op senioren*, waarbij er veel aandacht is voor uw persoonlijke wensen en u geen lange stukken hoeft te lopen. Bij de 'Veelgestelde vragen' onderaan deze pagina vindt u nog meer informatie.
 • Verona, Venetië, Lazise en Salò
 • Verblijf in een luxe mobile home
 • Comfortabel vervoer met luxe touringcar
Vanafab€ 899

Geen eigen kampeermiddel?

Huur uw camper via ACSI Kampeerreizen!

Startdata

Reisdetails

Rondreizen | -
ReisduurReisedauer
10 dagen10 Tage
GroepsgrootteGruppengröße
Max. 40 personen
Start - FinishStart - Ziel
Route afstandReiselänge
Nee
Normaal

Inclusief

 • Koffie of thee bij vertrek
 • Reis per luxe Royal Class-touringcar met airconditioning en voldoende stops onderweg
 • 2 hotelovernachtingen in Zuid-Duitsland (of de Elzas)
 • 7 overnachtingen in een luxe mobile home met airconditioning op de vijfsterrencamping 'Bella Italia'
 • 2 volledige dagexcursies
 • 2 bezoeken aan leuke plaatsjes op korte rijafstand
 • 2 diners (op de heen- en terugreis)
 • 1 wijnproeverij
 • Broodjesservice op de camping
 • Bedlinnen
 • Begeleiding door een ervaren chauffeur en een ACSI Kampeerreizen-reisleider
 • Service op de camping door ervaren beheerders
 • Alle campinggelden, luxe bedlinnen
 • ACSI Reis- en Service App
 • Goed verzorgd afscheidsdiner in Duitsland (of de Elzas)

Exclusief

 • Reserveringskosten
 • SGR-bijdrage
 • Fooien
 • Handdoeken
 • Drankjes bij vermelde maaltijden
 • Verzekeringen
 • Bijdrage Calamiteitenfonds
Extra informatieDe opstapplaatsen van deze reis zijn Amsterdam, Arnhem, Breda, Eindhoven, Maastricht, Utrecht en Zwolle

Dagprogramma

DagTag
Dag 1U reist vanaf uw opstapplaats naar het centrale verzamelpunt voor een comfortabele busreis naar het hotel in Zuid-Duitsland (of de Elzas). Na het inchecken kunt u zich even ontspannen en daarna genieten van het gezamenlijke diner in het hotel of een lokaal restaurant.
Dag 2 Na een uitgebreid ontbijt gaat de reis verder naar een van de grootste meren in de Alpen: het Gardameer. Bij aankomst wordt u door de campingbeheerders welkom geheten. Na het inchecken en een welkomstdrankje heeft u de rest van de middag vrij voor ontspanning aan het meer of het verkennen van de nabije omgeving.
Dag 3Vandaag staat een excursie naar Verona op het programma (afstand circa 25 kilometer). Hier zal een lokale gids u via een stadswandeling op zeer rustig tempo laten kennismaken met de diverse historische bezienswaardigheden, zoals de Arena van Verona en het huis van Julia. 's Middags kunt op eigen gelegenheid genieten van een lunch op een van de vele terrassen en nog even zelfstandig door de stad struinen. Op de terugweg naar de camping maken we een extra stop bij een supermarkt voor eventuele boodschappen.
Dag 4De touringcar vertrekt vandaag om 10.00 uur. Via een mooie kustroute rijden we naar het charmante dorpje Salò (afstand circa 30 kilometer). Deze plaats aan het Gardameer heeft een leuke haven en gezellige terrasjes. U heeft hier vrije tijd om door de stad te wandelen en te lunchen. Om ongeveer 15.00 uur rijdt de bus weer terug naar de camping. We maken opnieuw onderweg een extra stop bij een supermarkt voor eventuele boodschappen.
Dag 5Een bezoek aan Venetië mag natuurlijk niet ontbreken. Deze dag is wat intensiever qua reistijd (afstand circa 125 kilometer) , maar de stad maakt dat dubbel en dwars goed. U verkent in de stad van de bruggen onder andere het San Marcoplein, de Rialtobrug en u kunt optioneel een gondelvaart maken. 's Avonds maken we op de terugrit naar de camping opnieuw een extra stop bij een supermarkt voor de boodschappen.
Dag 6U heeft een vrije dag om te ontspannen aan het Gardameer of te genieten van het campingleven op het ruime overdekte terras bij uw mobile home.
Dag 7Als u wilt, kunt u opnieuw mee met de touringcar voor een excursie (vertrek om 10.00 uur). We bezoeken Lazise op ongeveer 10 kilometer rijden, bekend om zijn middeleeuwse muren en levendige haven. U heeft voldoende vrije tijd om door het stadje te wandelen en te genieten van een lokale lunch. In de namiddag (15.00 uur) keert de bus weer terug. Ook deze keer stoppen we onderweg bij een supermarkt voor eventuele boodschappen voor de laatste twee dagen.
Dag 8Op deze laatste dag wordt een bezoek gebracht aan een lokaal wijngoed in de regio. U krijgt hier een rondleiding en wijnproeverij.
Dag 9De terugreis met verblijf onderweg in een hotel. Afsluitend is er een centraal diner, waarbij u gezellig uw ervaringen kunt delen.
Dag 10U komt aan het eind van de ochtend aan bij de centrale opstapplaats.
FinishZiel
Array
(
  [0] => Array
    (
      [content_id] => 28055
      [titel_content] => Dag 1
      [omschrijving_content] => U reist vanaf uw opstapplaats naar het centrale verzamelpunt voor een comfortabele busreis naar het hotel in Zuid-Duitsland (of de Elzas). Na het inchecken kunt u zich even ontspannen en daarna genieten van het gezamenlijke diner in het hotel of een lokaal restaurant. 
      [voettekst_content] => 
      [sorteervolgorde_content] => 1
    )

  [1] => Array
    (
      [content_id] => 28056
      [titel_content] => Dag 2 
      [omschrijving_content] => Na een uitgebreid ontbijt gaat de reis verder naar een van de grootste meren in de Alpen: het Gardameer. Bij aankomst wordt u door de campingbeheerders welkom geheten. Na het inchecken en een welkomstdrankje heeft u de rest van de middag vrij voor ontspanning aan het meer of het verkennen van de nabije omgeving. 
      [voettekst_content] => 
      [sorteervolgorde_content] => 2
    )

  [2] => Array
    (
      [content_id] => 28057
      [titel_content] => Dag 3
      [omschrijving_content] => Vandaag staat een excursie naar Verona op het programma (afstand circa 25 kilometer). Hier zal een lokale gids u via een stadswandeling op zeer rustig tempo laten kennismaken met de diverse historische bezienswaardigheden, zoals de Arena van Verona en het huis van Julia. 's Middags kunt op eigen gelegenheid genieten van een lunch op een van de vele terrassen en nog even zelfstandig door de stad struinen. Op de terugweg naar de camping maken we een extra stop bij een supermarkt voor eventuele boodschappen.
      [voettekst_content] => 
      [sorteervolgorde_content] => 3
    )

  [3] => Array
    (
      [content_id] => 28058
      [titel_content] => Dag 4
      [omschrijving_content] => De touringcar vertrekt vandaag om 10.00 uur. Via een mooie kustroute rijden we naar het charmante dorpje Salò (afstand circa 30 kilometer). Deze plaats aan het Gardameer heeft een leuke haven en gezellige terrasjes. U heeft hier vrije tijd om door de stad te wandelen en te lunchen. Om ongeveer 15.00 uur rijdt de bus weer terug naar de camping. We maken opnieuw onderweg een extra stop bij een supermarkt voor eventuele boodschappen.
      [voettekst_content] => 
      [sorteervolgorde_content] => 4
    )

  [4] => Array
    (
      [content_id] => 28059
      [titel_content] => Dag 5
      [omschrijving_content] => Een bezoek aan Venetië mag natuurlijk niet ontbreken. Deze dag is wat intensiever qua reistijd (afstand circa 125 kilometer) , maar de stad maakt dat dubbel en dwars goed. U verkent in de stad van de bruggen onder andere het San Marcoplein, de Rialtobrug en u kunt optioneel een gondelvaart maken. 's Avonds maken we op de terugrit naar de camping opnieuw een extra stop bij een supermarkt voor de boodschappen.
      [voettekst_content] => 
      [sorteervolgorde_content] => 5
    )

  [5] => Array
    (
      [content_id] => 28060
      [titel_content] => Dag 6
      [omschrijving_content] => U heeft een vrije dag om te ontspannen aan het Gardameer of te genieten van het campingleven op het ruime overdekte terras bij uw mobile home.
      [voettekst_content] => 
      [sorteervolgorde_content] => 6
    )

  [6] => Array
    (
      [content_id] => 28061
      [titel_content] => Dag 7
      [omschrijving_content] => Als u wilt, kunt u opnieuw mee met de touringcar voor een excursie (vertrek om 10.00 uur). We bezoeken Lazise op ongeveer 10 kilometer rijden, bekend om zijn middeleeuwse muren en levendige haven. U heeft voldoende vrije tijd om door het stadje te wandelen en te genieten van een lokale lunch. In de namiddag (15.00 uur) keert de bus weer terug. Ook deze keer stoppen we onderweg bij een supermarkt voor eventuele boodschappen voor de laatste twee dagen.
      [voettekst_content] => 
      [sorteervolgorde_content] => 7
    )

  [7] => Array
    (
      [content_id] => 28062
      [titel_content] => Dag 8
      [omschrijving_content] => Op deze laatste dag wordt een bezoek gebracht aan een lokaal wijngoed in de regio. U krijgt hier een rondleiding en wijnproeverij.
      [voettekst_content] => 
      [sorteervolgorde_content] => 8
    )

  [8] => Array
    (
      [content_id] => 28063
      [titel_content] => Dag 9
      [omschrijving_content] => De terugreis met verblijf onderweg in een hotel. Afsluitend is er een centraal diner, waarbij u gezellig uw ervaringen kunt delen.
      [voettekst_content] => 
      [sorteervolgorde_content] => 9
    )

  [9] => Array
    (
      [content_id] => 28064
      [titel_content] => Dag 10
      [omschrijving_content] => U komt aan het eind van de ochtend aan bij de centrale opstapplaats.
      [voettekst_content] => 
      [sorteervolgorde_content] => 10
    )

)

Reisleiders

Het is nog niet bekend welk reisleiderskoppel deze reis zal begeleiden.Noch nicht bekannt, welche Reiseleiter diese Reise begleiten werden.

Veel gestelde vragen

*Wat betekent het dat de reis is afgestemd op senioren?
We houden een rustig tempo aan tijdens deze busreis. Ook besteden we extra aandacht aan comfort en hoeft u geen lange stukken te lopen. De geboekte camping heeft geen hoogteverschillen. Het is wel belangrijk dat u nog mobiel genoeg bent voor een stadswandeling en om de bus en accommodatie te betreden (enkele treden omhoog). De accommodatie is niet aangepast en bevat geen speciale faciliteiten voor senioren.
Wat is de minimumleeftijd om deel te nemen?
Er is geen minimumleeftijd, maar de gemiddelde leeftijd op deze seniorenreis is 70+. U vindt meer informatie over de groepssamenstelling bij het onderdeel Groepsinfo.
Op welke camping verblijf ik?
U verblijft tijdens deze reis op één camping en dat is de vijfsterrencamping Bella Italia. Deze camping heeft een schitterende ligging direct aan het Gardameer bij het pittoreske plaatsje Peschiera del Garda. Op de camping zelf vindt u veel faciliteiten die uw verblijf zeer aangenaam maken. Ga lekker uit eten bij een van de vier restaurants of geniet van het animatieprogramma voor volwassenen dat bestaat uit leuke shows en muziekoptredens. In de campingwinkel kunt u terecht voor boodschappen, maar we stoppen met de bus ook bij grotere supermarkten in de buurt. U verblijft op Bella Italia in een luxe mobile home met een mooie ligging vlak bij het meer. Vanuit uw mobile home wandelt u zo naar de promenade die langs het meer loopt. Heerlijk voor een wandelingetje met de ondergaande zon op de achtergrond.
In wat voor soort accommodatie verblijf ik op de camping?
Tijdens deze reis verblijft u in een luxe SunLodge mobile home op camping Bella Italia aan het Gardameer. U betreedt het houten terras van de mobile home via een klein trapje. Op het terras staat een mooie houten tuinset en een heerlijke loungebank. Dit is een nieuwe accommodatie die beschikt over twee slaapkamers en twee badkamers met regendouche. De matrassen zijn extra dik en van zeer goede kwaliteit. Luxe beddengoed is inbegrepen. In de ruime keuken met vaatwasser kunt u makkelijk zelf koken. Verder is de mobile home gelijkvloers. De mobile home is ruim, maar niet specifiek ingericht op mensen met een beperking en/of een rolstoel.
Met welke touringcar reis ik?
Tijdens de Royal Camp-reis, verplaatsen we ons met een Royal Class-touringcar. Dit type touringcar beschikt over extra grote en comfortabele fauteuils met meer beenruimte. Daarom is een Royal Class-touringcar uitermate geschikte voor meerdaagse reizen. Aan boord geniet u van een entertainmentsysteem en uitstekende klimaatbeheersing. De touringcar haalt u op bij de opstapplaats, brengt u naar Italië en staat gedurende de hele reis tot onze beschikking.
Wat is het minimum aantal deelnemers om de reis door te laten gaan?
Er zijn minimaal 20 deelnemers nodig om de reis door te laten gaan. Dit aantal dient uiterlijk 8 weken voor vertrek behaald te zijn. U vindt informatie over de groepssamenstelling bij het onderdeel Groepsinfo.

Verantwoord reizen

Kies voor een duurzame vakantie met ACSI Kampeerreizen. Kamperen is niet alleen de meest milieuvriendelijke manier van vakantie vieren, met uw reis worden ook lokale ondernemers ondersteund. We werken direct samen met lokale partners voor campings, uitstapjes en transport. Daarnaast spaart een kampeervakantie met ACSI Kampeerreizen een vliegreis uit en nemen wij geen excursies op in ons programma die schadelijk zijn voor mens, dier en milieu.

Reis bewust

Hoeveel CO2 bespaart u tijdens deze reis door in uw eigen kampeermiddel te slapen in vergelijking met een hotel? Wij rekenen het voor u uit.