Reüniedagen

ACSI Kampeerreizen Reüniedagen

Elk jaar nodigt ACSI Kampeerreizen alle deelnemers van onze kampeerreizen uit voor de reüniedagen. Tijdens de reüniedagen kunt u bijpraten met uw oud-reisgenoten én kunt u alvast kijken naar de nieuwe reizen voor het komende jaar. De kampeerders komen vanuit alle windstreken naar de Burger’s Zoo in Arnhem. Vindt u dat te ver rijden voor een dagje uit? Maak er dan een campingweekend van. Met het ticket voor de reüniedagen kunt u eerst nog de dierentuin ontdekken voordat u naar het avontuurlijke Safari Center loopt. Heeft u in 1 jaar meerdere reizen geboekt en valt de reüniedag toevallig voor beide groepen op 1 dag, dan is er helaas geen sprake van compensatie.

Safari Center Burger's Zoo Arnhem

Bekijk de impressie hier
Wat gebeurt er nu eigenlijk op de reüniedagen?

Het lijkt wel op een familiereünie. Overal zie je blije gezichten. De gezelligheid van de kampeerreis is ook hier te vinden. Het begint natuurlijk met een kopje koffie. Die kunt u al kletsend aan een van de statafels opdrinken, of u gaat al lekker comfortabel zitten aan een van de lange tafels. In de grote zaal is ruimte voor iedereen. U heeft alle tijd om met uw oud-reisgenoten herinneringen op te halen of om misschien zelfs al wel nieuwe gezamenlijke kampeerreizen te plannen ...

Oude vrienden
Samen plannen maken voor de volgende ACSI kampeerreis.

‘Welke reis gaan jullie volgend jaar doen?’

Deze vraag komt van alle kanten. Gelukkig zijn de reisleiders aanwezig om met de keuze te helpen. U kunt bij de verschillende stands terecht voor meer informatie of om antwoorden te krijgen op uw vragen over het reisprogramma. Heeft u een keuze gemaakt en wilt u meteen boeken? Dat kan bij een van de ACSI medewerkers. s’ Avonds is er een groot buffet voor de deelnemers. Tijdens het eten blijft het gezellig, want u raakt waarschijnlijk niet uitgepraat. En daar zijn de reüniedagen voor: goede vrienden, goed eten en goede gesprekken. Wat dat betreft zijn ook de reüniedagen dit jaar weer geslaagd.

Oude vrienden
De reüniedagen van ACSI Kampeerreizen in 2021.


Tot volgend jaar!

We hebben nu al zin in de reüniedagen! Heeft u de reüniedagen gemist of wilt u graag meer informatie over een reis? De reisverhalen die we op de reüniedagen hebben verzameld vindt u hier.

Reisverhalen van ACSI Kampeerreizen