Cadeau

Ontvang gratis het ACSI FreeLife magazine en de ACSI Campings Europa-app

Gratis ACSI FreeLife Magazine

ACSI FreeLife is hét magazine voor de kampeerder. Het staat boordevol grondige, diepgaande tests van caravans, campers en trekauto's, de mooiste bestemmingen, deskundige tips en het laatste nieuws op kampeergebied. 4x urenlang leesplezier! Bekijk hier een voorbeeldmagazine van ACSI FreeLife. U krijgt een gratis abonnement van 4 nummers ACSI FreeLife magazine t.w.v. € 25,80 cadeau bij een boeking. Het abonnement gaat in op het moment dat uw reis van start gaat en stopt automatisch.*

Heel 2022 toegang tot de ACSI Campings Europa-app

Met de ACSI Campings Europa-app vindt u altijd een geschikte kampeerplek in de buurt. Handig om thuis uw volgende kampeervakantie te plannen. Maar ook als u onderweg nog een overnachtingsplek zoekt. Met 8.000 campings is er genoeg keuze. U kunt filteren op ruim 250 voorzieningen en beoordelingen lezen van andere kampeerders. Downloadt u de campinginformatie voor u op stap gaat? Dan kunt u de app ook zonder internetverbinding gebruiken.
U krijgt gratis toegang tot alle campinginformatie in de ACSI Campings Europa-app tot 31 december 2022 t.w.v. € 12,99. Bij uw reisbescheiden ontvangt u meer informatie over hoe u toegang kan krijgen tot de app.

Vind een kampeerreis

*Voorwaarden

  • Bent u al geabonneerd op ACSI FreeLife? Dan ontvangt u het eerstvolgende jaar een gratis abonnement van 4 nummers ACSI FreeLife magazine. Let op! Uw abonnement stopt in dit geval niet automatisch.
  • Geen restitutie mogelijk op reeds afgesloten ACSI FreeLife abonnementen.
  • Deze aanbiedingen zijn niet geldig in combinatie met andere acties/aanbiedingen.
  • Boekt u meerdere reizen in 2022? Dan heeft u recht op één gratis abonnement.