U wilt iets weten over een reis of ACSI kampeerreizen? Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen.Sie möchten etwas über eine Reise oder ACSI-Campingreisen wissen? Schauen Sie sich unten unsere häufig gestellten Fragen an.

Filter op onderwerpFiltern nach Thema

Over ACSI KampeerreizenBoeken van een kampeerreis

Over ACSI Kampeerreizen

Een kampeerreis maken met ACSI betekent reizen met een caravan, camper of alleen met de auto. Iedereen rijdt van camping naar camping in eigen tempo. Onderweg is er genoeg te zien en kunnen diverse stops worden gemaakt. Verder is een reisleidersechtpaar aanwezig voor de begeleiding van de deelnemers.

Tijdens een reis worden diverse excursies gemaakt. Tevens is er voldoende vrije tijd om zelf erop uit te trekken of om lekker op de camping te blijven. Een digitale reisservice-app met gedetailleerde informatie over de routes en bezienswaardigheden completeren het geheel.

Er zijn zes soorten kampeerreizen.


 • Actieve reizen

 • Avontuurlijke reizen

 • Thema reizen

 • Klein & Fijn reizen

 • Winterzonreizen

 • Unieke reizen

  In 2024 staan er diverse nieuwe reizen op het programma. Bekijk ze hier!

  De meeste reizen vinden plaats in het voorjaar en in het najaar. In het voorjaar vanaf midden april tot en met juni en in het najaar vanaf eind augustus tot en met september. Het winterprogramma vindt uiteraard plaats in de maanden januari, februari en maart.

  Bij de in het programma vermelde avondmaaltijden is het vervoer van en naar het restaurant inclusief, tenzij het restaurant op loopafstand van de camping is gelegen.

  Afhankelijk van de reis, is tevens inbegrepen: de overnachtingen op alle campings, elektriciteit, de ferrykosten (indien van toepassing), een aantal excursies en gezamenlijke bezoeken, diverse maaltijden inclusief minimaal 1 drankje (bij de avondmaaltijden meestal 2 drankjes plus koffie), folklore-, theateravonden en concerten, een uitgebreide reisservice-app, de begeleiding van een reisleidersechtpaar en een reüniedag.

  Bijkomende kosten zijn fooien, verzekeringen, brandstofverbruik, douchemunten, tolgelden en eventuele visumkosten. Ook gelden er ferrytoeslagen bij afwijkende maten van de voertuigen, zoals aangegeven per reis.

  De eerste tafeldrank bij de middagmaaltijden is bij de reissommen inbegrepen, de extra drankjes zijn voor eigen rekening. Voor de meeste avondmaaltijden zijn twee drankjes inbegrepen plus een koffie.

  In oktober wordt de indeling per reis gemaakt. Wilt u weten welk reisleidersechtpaar verantwoordelijk is voor welke reis, kijk op de website (wijzigingen onder voorbehoud). Heeft u nog vragen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met ACSI: +31 (0)488-420810.

  Boeken van een kampeerreis

  U kunt veilig en snel via deze site boeken. Tevens kunt u bellen naar 0488-420810. Op welke manier u ook boekt, u krijgt altijd een schriftelijke bevestiging.

  Uiterlijk vier weken vóór aanvang van de reis worden de reisbescheiden verstuurd.