Reisleiders Stanley Verbeek & Joyce Kolen

Stanley Verbeek & Joyce Kolen

Samen zijn wij 35 jaar geleden begonnen met kampeervakanties. Vroeger waren dat vakanties met de tent, sinds een paar jaar kamperen wij met de caravan. Wij kamperen in Europa en dan vooral in landen waar de zon schijnt. Niet voor strandvakanties, maar voor natuur en cultuur.
Vroeger waren dit vakanties in landen als Frankrijk en Spanje, de laatste jaren kamperen en wandelen wij in de bergen van Noord-Italië en Oostenrijk. Ook zijn wij met de ferry naar de eilanden Corsica, Sardinië en Elba gereisd om daar te kamperen.
Wij houden er van om tijdens onze kampeervakanties steden te bezoeken en cultuur te snuiven. Prachtige steden met een rijke historie, zoals Parijs, Barcelona, Praag, Berlijn, Wenen, Milaan en Venetië hebben wij bezocht.
Wij hebben zin om samen met de gasten een onvergetelijke kampeerreis te maken. Samen genieten van de omgeving, van natuur en cultuur van het land, van alle uitstapjes en met elkaar ervaringen delen en plezier maken. Wij willen hier als reisleiders graag voor zorgen.

'Wij zijn heel enthousiast om samen met onze gasten op reis te gaan. Als reisleiders willen wij onze gasten laten genieten van een onbezorgde vakantie en samen zorgen voor een mooie reiservaring.'

Wij begeleiden deze reizen...Wir begleiten diese Reisen...

Vanaf € 1649

Fietsreis van Waddenzee tot Oostzee

Actieve rondreizen, 22 dagenActieve rondreizen, 22 Tagenvertrek 26 mei 2024Abreise 26. Mai 2024Bekijk reisReise ansehen