Toe aan een uitdagende hobby?

Word reisleider!

Een dag uit het leven van …

Vandaag was weer een mooie dag, de reisdag is voorspoedig verlopen. Tevreden kijkt u naar de genietende mensen op de camping. Morgen gaat u met de groep een excursie maken. U belt nog even met de locatie om te checken of zij klaar zijn voor uw groep, maar alles is uiteraard goed voorbereid. U vertelt de kampeerders wat er morgen op het programma staat en hoe laat u gaat vertrekken. Vervolgens verwijst u een van de kampeerders naar het beste restaurantje in de buurt, vertelt een ander stel waar ze fietsen kunnen huren en raadt iemand aan om de prachtige verborgen waterval te bezoeken.
Geniet u als anderen genieten en laat u kampeerders graag de mooiste plekjes van Europa zien? Houdt u van kamperen, organiseren en gezelligheid? Word dan reisleider bij ACSI!

Wat doen onze reisleiders?

Ieder jaar gaan ruim 50 reisleiders op pad om de ACSI Kampeerreizen te begeleiden en kampeerders mee te nemen op de mooiste rondreizen door heel Europa.
Onze reisleiders zijn het kloppend hart van elke kampeerreis. Ze kennen de beste routes, weten precies waar dat ene leuke restaurantje zit en wanneer de leukste lokale marktjes zijn. Ze begeleiden overtochten, excursies en andere activiteiten en zorgen ervoor dat ze soepel verlopen. En natuurlijk helpen ze onderweg ook bij kleine en grote problemen. Kortom: zij nemen alle vakantiezorgen uit handen, zodat de kampeerders optimaal kunnen genieten van hun reis.
De reisleiders zijn het gezicht van ACSI Kampeerreizen en met een reden. Ze zijn ervaren kampeerders en kennen de bestemming op hun duimpje. Ze zijn geïnteresseerd in natuur, cultuur en historie. En nog belangrijker: ze zijn gepassioneerd over hun werk, delen graag hun kennis en vinden het leuk om op reis te zijn met medekampeerders.

Voorbereiding

Uiteraard worden onder reisleiders niet zomaar op pad gestuurd. Alle reisleiders krijgen vooraf een interne opleiding. Op deze manier zijn zij goed voorbereid en geïnformeerd over verzekeringen, lokale wetgeving, calamiteiten en de omgeving van de reis. Samen zorgen we voor de beste voorbereiding.

Profiel

Onze reisleiders
  • werken bij voorkeur in teams van twee personen
  • zijn enthousiaste caravanners of camperrijders
  • kunnen goed met mensen omgaan
  • hebben kennis van en interesse in cultuur en historie
  • kunnen goed communiceren in het Nederlands en Engels (en bij voorkeur nog een extra taal zoals Duits, Frans, Spaans of Italiaans)
  • vinden het leuk om eventueel Duitstalige groepen te begeleiden (optioneel)
  • zijn beschikbaar voor één of meerdere reizen in het voor- of naseizoen
  • hebben leidinggevende ervaring
  • zijn in goede gezondheid
  • zijn een belangrijk aandeel in het succes van een reis

Vergoeding

Ook al genieten reisleiders net zoveel van de reis als de kampeerders, zij moeten wel zorgen dat alles goed verloopt. Daarom krijgen de reisleiders een passende vergoeding.
Herkent u zich in bovenstaande profiel? Neem dan contact op met ACSI Kampeerreizen via dit mailadres of bel +31 (0)488 - 420 810 en vraag naar Saskia Thomassen.


Informatie aanvragen